fbpx

Ontdek Den Haag deze kerst…

Last van een winterdip? Breng dan een bezoek aan Den Haag en verken de Royal Christmas Fair op het betoverende Lange Voorhout. Deze kerstmarkt is één van de meest bezochte kerstmarkten van Nederland dus een prachtige winterervaring gegarandeerd. Glinsterende lichtjes en prachtige bezienswaardigheden omringen de honderden kraampjes, waar van alles wordt verkocht, van glühwein tot leuke kerstcadeautjes

De markt is dagelijks geopend van 7 december tot en met 23 december en duurt van 12:00 tot 21:00 uur.

Parkeren & Vervoer

Vanaf treinstation Den Haag Centraal is het 5-10 minuten lopen naar de markt. Vanaf Centraal Station en Station Hollands Spoor rijden talloze trams en bussen van en naar het Lange Voorhout. Volg de borden ‘Centrum’ vanaf de Utrechtsebaan (A4 en A12) als u met de auto komt. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid bij het Lange Voorhout kunt u het beste iets verderop parkeren bij Interparking Museumkwartier.

Lange Voorhout

Dit prachtige, met bomen omzoomde wandelpad is welbekend in Nederland, met zijn L-vormige indeling en de vele rijen linden. De bomen aan het Lange Voorhout werden voor het eerst geplant in de 14e eeuw door een voormalige Romeinse keizer, Karel V. Vooral op zondagen stroomden de rijken en beroemdheden naar deze plek om te pronken omdat dit werd gezien als modieus. Vandaag de dag bezoeken veel mensen deze plek om de rijke geschiedenis van de omliggende gebouwen te ontdekken.

Onvergetelijke herinneringen

Maak uw bezoek aan de Royal Christmas Fair onvergetelijk door te verblijven in Hotel Indigo Den Haag – Paleis Noordeinde. Ons boetiekhotel biedt de perfecte mix van comfort en stijl, en de centrale ligging is op loopafstand van de kerstmarkt en andere attracties. Boek uw verblijf bij ons en beleef Den Haag tijdens de magische kerstperiode.

Boek nu

Prachtig hotel met een top-team, ontbijt en locatie. We komen zeker terug!

Booking.com

Follow us on Instagram

Blog

Welcome to The Hague

Follow Hotel Indigo The Hague