fbpx

Bruiloften in Den Haag

Ons hotel is een betoverende trouwlocatie in Den Haag: marmeren zuilen, pluche meubels en getextureerde lagen die een rijke geschiedenis van een hedendaags design voorzien. Ons hotel is gevestigd in het Museumkwartier, middenin het centrum van de stad, een perfecte locatie om elkaar het ja-woord te geven.

Ons team van gedreven, ervaren Wedding Coordinators begrijpt hoe belangrijk deze dag voor u is. Daarom bieden wij u overweldigende huwelijksarrangementen die kunnen worden aangepast aan uw individuele wensen en het aantal gasten op uw bruiloft.

Of ziet u uw bruiloft al helemaal op uw manier voor in het centrum van Den Haag? Laat ons u dan helpen met een volledig op maat gemaakt arrangement waarbij al uw wensen samenkomen. De zalige en unieke culinaire ervaring die ons hotel biedt, zal hierbij zeker helpen om uw trouwdag te doen slagen.

Alle arrangementen zijn inclusief voordelige hotelkamerprijzen, zodat uw gasten bij u kunnen overnachten in onze prachtige accommodatie.

Maak een afspraak met onze Wedding Co-Ordinator op 070 209 9008 of stuur een e-mail naar Events@IndigoTheHague.nl en we gaan aan de slag voor uw speciale dag.

Neem vandaag nog contact op

Voorbeelden van onze bruiloftsarrangementen

  • Standaard Huwelijksarrangement: welkomstcava en hapjes, 3-gangen diner of buffet, hulp bij het aansnijden van taarten, decoraties, Nationaal Drankarrangement, midnight snack
  • Royal Wedding Package: welkomstcava en canapés, 3 of 5-gangen diner, hulp bij het aansnijden van taarten, decoraties, International Drink Package, avond- en midnight snacks
  • Trouwarrangement op maat: uw droom is ons devies! Werk samen met ons toegewijde bruiloftsteam om een volledig op maat gemaakte bruiloft van uw dromen te verwezenlijken

Prachtig hotel met een top-team, ontbijt en locatie. We komen zeker terug!

Booking.com

Volg ons op Instagram

Blog

Welkom in Den Haag

Volg Hotel Indigo The Hague