fbpx

The Gold Bar

Beleef de roaring 1920’s met een bezoek aan The Gold Bar, een voormalige bankkluis waar vroeger daadwerkelijk goud werd opgeslagen.

Leun achterover en ontspan terwijl getalenteerde mixologists eigenzinnige, verrukkelijke cocktails maken, waarvan u sommige misschien nog nooit hebt gezien of geprobeerd. Geniet van de sfeer van onze bar in het stadscentrum. Een speakeasy sfeer en rustige jazz tonen dragen bij aan de sfeer en geluiden van deze ontspannende en unieke ontsnapping aan de werkelijkheid.

Saillant detail hier is dat het verhaal de ronde doet dat de bank ooit verbonden is geweest met het Paleis middels een gang. Alles wijst erop dat deze uitkwam in de ruimte die tot speakeasy is getransformeerd.

Deze knusse bar is open voor zowel gasten van ons hotel en daarbuiten. Te bereiken via een verborgen trap vanuit onze lobby. Vraag een van onze teamleden de weg! Wij nodigen u uit in The Gold Bar op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 17:00 en 00:00 uur.

Heeft u een vraag over The Gold Bar, een event dat u wilt organiseren of heeft u een andere vraag? Neem contact op met: info@indigothehague.nl

 

Personeel is altijd behulpzaam. Bar is 5 sterren.

Booking.com

Volg ons op Instagram

Blog

Welkom in Den Haag

Volg Hotel Indigo The Hague