fbpx

Duurzaamheid bij Hotel Indigo – Den Haag

Hier bij Hotel Indigo is duurzame verantwoordelijkheid zo belangrijk voor ons. Wij geloven dat we door het implementeren van milieuvriendelijke praktijken kunnen bijdragen aan een groenere, duurzamere toekomst. Onze toewijding aan duurzaamheid blijkt uit onze deelname aan verschillende initiatieven zoals Green Stay (IHG Standard), Green Engage Level 1 (IHG Standard) en “Too Good to Go” voor het verminderen van voedselverspilling.

Green Stay en Green Engage niveau 1

Deze normen zijn ontworpen om onze impact op het milieu te minimaliseren door het energieverbruik, het waterverbruik en de afvalproductie te verminderen. Met deze initiatieven willen we een duurzamere en milieubewustere bedrijfsvoering creëren.

Too Good to Go

In lijn met onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid is Hotel Indigo – Den Haag een partnerschap aangegaan met ‘Too Good to Go’, een platform dat zich inzet voor de strijd tegen voedselverspilling. Via dit partnerschap nemen we actief deel aan het terugdringen van voedselverspilling door overtollig voedsel tegen een gereduceerde prijs aan te bieden aan lokale klanten. Het initiatief helpt niet alleen om dit te minimaliseren, maar draagt ​​ook bij aan het ondersteunen van de lokale gemeenschap. Ga met ons mee op onze reis naar een groenere toekomst terwijl we nieuwe manieren blijven verkennen om duurzaamheid te integreren in uw verblijf in Hotel Indigo – Den Haag.

Boek nu

Prachtig hotel met een topteam, ontbijt en ligging. Wij komen zeker terug!

Booking.com

Follow us on Instagram

Blog

Welcome to The Hague

Follow Hotel Indigo The Hague