fbpx

Ons verhaal

Niet één Hotel Indigo over de hele wereld is hetzelfde. Elk hotel is uniek én met zijn eigen verhaal. Zo draait het bij ons in Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde om onze prachtige vorstelijke locatie en het unieke voormalig bankgebouw.

Authentieke kenmerken in ons hotel vertellen het verhaal van deze voormalige Nederlandsche Bank uit 1883. Wat vroeger de kern van de bank vormde, is nu het uitnodigende restaurant Brasserie Stocks & Bonds. Marmeren zuilen, messing elementen en art deco glas-in-lood sieren de muren van ons hotel.  Op maat gemaakte kluizen en badkamers met munten vindt u terug op uw kamer. En in de kelder van ons hotel ontdekt u onze sfeervolle cocktail-bar The Gold Bar en geheime kluis voor uw meetings of events! Neem hier zeker even een kijkje als u bij ons verblijft.

Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde ligt in een van de meest prestigieuze winkelstraten van de stad, waarbij u wordt omringd door vorstelijke en politieke geschiedenis.

 • Onz buurt

  Het prachtige Koninklijk Paleis Noordeinde van Koning Willem-Alexander en de bijbehorende Paleistuinen zijn moeilijk te missen.  U vindt ze op slechts een steenworp afstand van het hotel.

  Koninklijke meesterwerken van Vermeer, Rembrandt en Hals hangen in het Mauritshuis. Een elegant neo-klassiek museum dat de schoonheid van de Nederlandse Gouden Eeuw laat zien.

  Ook in de buurt zijn het Hofvijvermeer en het naburige Binnenhof ’s werelds oudste regeringszetel en het kantoor van de minister-president van Nederland.

 • Onze stad

  Ervaar een andere kant van Den Haag door naar het strand van Scheveningen te gaan, een ontspannen badplaats die perfect is om te surfen en te zwemmen.

  Een korte tram-, fietstocht of 17 minuten lopen en u bent bij Den Haag Centraal waar u de prachtige geplaveide straatjes kunt verkennen, omzoomd met eigentijdse café’s, bars, restaurants en winkels. Weelderige juweliers, lokale galerieën en beroemde monumenten ontdekt u in deze buurt ook. Het toeristische centrum ligt op slechts 10 minuten van het hotel. Natuurlijk zijn er bij ons kaarten beschikbaar en kunt u fietsen huren om het bruisende Den Haag te verkennen.

Prachtig hotel met een top-team, ontbijt en locatie. We komen zeker terug!

Booking.com

Volg ons op Instagram

Blog

Welkom in Den Haag

Volg Hotel Indigo The Hague