fbpx
the hague canal in summer

Naar onze mening is Den Haag het hele jaar door een fantastische plek om te bezoeken, maar niets is te vergelijken met de bruisende stadsstraten van Den Haag op een warme zomerdag. De bloemen en bomen staan ​​in volle bloei en de stad heeft een bijzondere sfeer die nergens anders te vinden is.

Westbroekpark

Het Westbroekpark trekt bezoekers van over de hele wereld en wordt vaak beschouwd als een van de mooiste parken van Den Haag. De ster van de show is de rozentuin, van juli tot oktober bloeien er ongeveer 25.000 rozen. Bezoekers van het Westbroekpark kunnen genieten van een rustige ontsnapping uit de stad door een roeiboot over het meer te huren of te picknicken op het grasterras.

De kust

Geen zomervakantie zou compleet zijn zonder een uitstapje naar het strand. Als u deze zomer Den Haag bezoekt, breng dan zeker een dagje door in de badplaats Scheveningen, een kilometerslang strand op korte rijafstand van Hotel Indigo Den Haag. Geniet van de koele zeebries, drink een cocktail op een ligstoel of woon een strandfeest bij bij een van de vele strandclubs langs de strip.

Stadsfietstocht

Er is geen betere manier om de bezienswaardigheden van Den Haag te bekijken dan per fiets. Verken in je eigen tempo onze prachtige grachten en stadsstraten, beleef de cultuur van het Museumkwartier of ga op avontuur door de zandduinen. Ons geweldige hotelpersoneel geeft u graag hun beste aanbevelingen voor fietswortels. Geïnteresseerd? Kijk dan eens naar ons Fiets en Verblijf arrangement, inclusief overnachting, ontbijt en fietsverhuur!

Een verblijf in Hotel Indigo Den Haag

Na een dag vol zon en opwinding zijn de comfortabele kamers van Hotel Indigo Den Haag de perfecte plek om te ontspannen en u voor te bereiden op uw volgende dag vol plezier. Sluit de dag af met een maaltijd in onze Brasserie en Stocks restaurant of kom langs in onze Gold Bar voor een eigenzinnige cocktail. Boek vandaag nog uw zomervakantie!

Prachtig hotel met een top-team, ontbijt en locatie. We komen zeker terug!

Booking.com

Follow us on Instagram

Blog

Welcome to The Hague

Follow Hotel Indigo The Hague