fbpx
Wellness plant

Boek uw volgende vergadering of evenement bij ons vóór 30 maart 2024 en ontgrendel een wereld aan wellnessbeloningen speciaal voor u samengesteld.

Het maakt niet uit wat wellness voor u betekent, bij ons zit u goed. Van een reeks wellnesservaringen, behandelingen tot winkel vouchers, de keuze is aan u. Ook kunt u er voor kiezen om uw beloning te schenken aan een goed doel naar keuze.

Of het nu gaat om een heerlijke massage, een donatie aan een goed doel, een zalige spa dag, een avontuurlijk uitje, een heerlijk etentje of een huisrenovatieproject, we hebben het allemaal voor u wanneer u bij ons boekt.

Welke cadeaubon krijg ik als ik bij Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde boek?

Boekingen boven de €500 – €50 beloning

Boekingen meer dan €1.000 – €100 beloning

Boekingen meer dan €2.500 – €250 beloning

Boekingen meer dan €5.000 – €350 beloning

Boekingen voor meer dan €10.000: 500 euro

Boekingen voor meer dan €25.000: €1000 beloning

Wellness beloningen

Treatwell cadeaubon | JustGiving donatie | Winkel vouchers

Vermeld “Wellness Your Way” wanneer u boekt.

Algemene voorwaarden. Strikt één voucher of donatie per boeking, het inwisselen van het bedrag kan niet worden gesplitst. Alle klanten en agenten moeten rechtstreeks bij Hotel Indigo Den Haag boeken om in aanmerking te komen voor de boekers aanbieding. Aanbieding geldt voor boekingen gemaakt voor 30 maart 2024 voor vergaderingen en evenementen die voor eind maart 2024 plaatsvinden. Deze aanbieding geldt niet voor bruiloften, kerstfeesten en alle sociale evenementen. Alleen nieuwe boekingen en geldt niet voor herhalingsboekingen die in de afgelopen 12 maanden hebben plaatsgevonden of voor evenementen die zijn verschoven/uitgesteld. De klant dient de “Wellness your Way”-aanbieding te vermelden op het moment van de aanvraag en het hotel zal bij de boeking bevestigen of de klant in aanmerking komt. Er wordt geen alternatief in contanten aangeboden. De uiteindelijke waarde van de voucher of donatie zal gebaseerd zijn op de waarde van het definitieve contract met het deelnemende hotel. De omzet staffel is per contract, meerdere contracten mogen niet worden gecombineerd. Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, met uitzondering van de standaardcommissie die nog steeds van toepassing is op onze Meeting & Events-bureaupartners. De voucher of donatiebevestiging wordt naar de boeker gestuurd zodra de vergadering of het evenement heeft plaatsgevonden en alle facturen volledig zijn betaald. Aimbridge EMEA behoudt zich het recht voor deze aanbieding op elk moment in te trekken.