fbpx

Beleef Den Haag als nooit tevoren en ga mee voor een avond vol muziek, kunst en cultuur. Voel de drukte van de stad terwijl deze tot leven komt, met enkele van de allerbeste optredens en tentoonstellingen van lokaal en internationaal talent.

De Nocturne is een viering van het rijke culturele erfgoed van Den Haag gecombineerd met hedendaagse en moderne wendingen om een ​​onvergetelijke avond te creëren. Dit jaar is het de 17e editie van het Nocturne-evenement en belooft een bomvolle avond waarin alles wordt gevierd, van muziek, kunst en mode tot heerlijk eten.

Er zullen ongeveer 30 concerten plaatsvinden door de hele stad van enkele van de meest getalenteerde klassieke en jazzartiesten uit Nederland en daarbuiten.

Dit jaar is Hotel Indigo Den Haag graag één van deze locaties. Op zaterdag 1 juni verwelkomen wij één van de talentvolle jazzartiesten voor een optreden in ons restaurant Brasserie Stocks and Bonds. Bezoekers kunnen genieten van de levendige sfeer van het restaurant en het optreden terwijl ze genieten van ons grote aanbod aan lokale gerechten en drankjes.

Mis dit unieke evenement niet en zorg dat je erbij bent op zaterdag 1 juni 2024 van 16:00 – 20:00 uur.

 

Prachtig hotel met een top-team, ontbijt en locatie. We komen zeker terug!

Booking.com

Follow us on Instagram

Blog

Welcome to The Hague

Follow Hotel Indigo The Hague