fbpx

Brasserie Stocks & Bonds

Of u nu in Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde verblijft of het Museumkwartier verkent op zoek naar eetgelegenheden, u bent van harte welkom in Brasserie Stocks & Bonds, middenin het Museumkwartier. Hier kunt u genieten van vers gemaakt, lokaal eten en drinken. Of het nu voor ontbijt, diner of zelfs een tussendoortje is, leun comfortabel achterover en geniet van de levendige, stijlvolle omgeving terwijl we u het beste uit de lokale keuken serveren.

U geniet hier van een unieke combinatie van design, luxe, en heerlijk eten. Smul van een uitgebreid ontbijt à la carte terwijl u het Koninklijk Paleis Noordeinde voor onze deur bewondert. Het ontbijt wordt doordeweeks geserveerd tussen 06:30 en 11:15 uur en in het weekend tussen 07:30 en 12:15 uur.

Kom langs voor de lunch of diner voor heerlijke gerechten gemaakt met verse, lokaal geproduceerde ingrediënten door onze gepassioneerde chef-kok. Het bruisende Noordeinde is vanaf uw tafel te bewonderen. En na uw maaltijd kunt u natuurlijk terecht in onze intieme The Gold Bar voor een paar cocktails!

Restaurant Basserie Stocks & Bonds vindt u op de begane grond van ons hotel. Om contact op te nemen kunnen ze een email sturen naar info@indigothehague.nl of bel 070209009

Prachtig hotel met een top-team, ontbijt en locatie. We komen zeker terug!
Booking.com

Volg ons op Instagram

Blog

Welkom in Den Haag

Volg Hotel Indigo The Hague