fbpx

Beleef het Ambassade Festival in Hotel Indigo Den Haag!

Het Ambassade Festival is een jaarlijks extravaganza dat verschillende landen samenbrengt op één plek. Het is een unieke kans om kennis te maken met een rijke schakering aan culturen en dat allemaal in Den Haag. Dit tweedaagse evenement is een samensmelting van levendige muziek, heerlijke gerechten en inspirerende kunst, en laat het beste zien van wat elk land te bieden heeft.

Muziek van wereldklasse

Laat je verassen door de muzikale optredens van elk land! Van traditionele deuntjes die je hart sneller doen kloppen tot hedendaagse beats die je aan het dansen krijgen, het Ambassade Festival belooft een muzikale reis zoals nooit tevoren.

Proef de smaak

Het Ambassade Festival is perfect voor fijnproevers! Verwen je smaakpapillen met verrukkelijke lekkernijen uit alle hoeken van de wereld. Van de aromatische specerijen uit Azië tot de zoete gebakjes uit Europa, je kunt genieten van een verscheidenheid aan smaken, allemaal op één plek.

Kunst ontdekken

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Ambassade Festival. Dit festival is de thuisbasis van levendige kleuren en ingewikkelde ontwerpen van verschillende kunstvormen, waaronder traditionele ambachten en hedendaagse meesterwerken. Van schilderijen tot beeldhouwwerken, elk stuk vertelt een uniek verhaal van de cultuur die het vertegenwoordigt.

Verblijf in Hotel Indigo Den Haag

Haal het meeste uit je Ambassade Festival ervaring door te verblijven in Hotel Indigo, gunstig gelegen nabij het festivalterrein. Ons moderne hotel biedt een ontspannen toevluchtsoord na een dag verkennen. Kom tot rust in onze comfortabele kamers en geniet van de moderne voorzieningen, waardoor je verzekerd bent van een goede nachtrust.

Een kamer boeken

Follow us on Instagram

Blog

Welcome to The Hague

Social Media

Follow Hotel Indigo The Hague